Mee

Zaterdag kwam er een eind aan het ‘zwangerschapsverlof’ van Yinka en was ze weer ‘hond van de juf’ in de Bernerbunch-trainingsgroep. Het was prachtig weer en de honden deden het, ondanks de lange stop, best goed. Kijk maar eens even op

http://www.krulstaarten.nl/blog/20206/SCHOOL_IS_WEER_BEGONNEN.blog

Dotje en Rex waren ook mee, dus na de les koffiedrinken met NEGEN honden in de kamer, waaronder drie volwassen niet-gecastreerde Bernerreuen. Wat is het toch een heerlijk ras! Met goede socialisatie ook echt heel sociaal.

De kleine Rex zat er kompleet op zijn gemak tussen. Toen ieder weer zijns weegs ging heb ik nog even een drie-generatie foto gemaakt met Oma Sophie, mama Yinka en Rex.

Op weg naar huis nog even langs Ranzijn, waar de kleine man ook weer heel veel aandacht kreeg en we nog een stuk of drie puppen van andere rassen tegenkwamen. Nog even op de weegschaal (10,8 kg) en toen lekker naar huis.

Kijk ze eens braaf zitten

Kijk ze eens braaf zitten

 

Links oma Sophie, rechts Yinka en natuurlijk kleine Rex

Links oma Sophie, rechts Yinka en natuurlijk kleine Rex

Rex braaf op de weegschaal

Rex braaf op de weegschaal

Dit bericht is geplaatst in puppy's. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Mee

  1. hannie zegt:

    wat een leuke foto`s en die met oma erbij geweldig wat is yinka toch mooi en de kleine Rex ook pracht hondje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>