Dag Rex!

Ook Rex is inmiddels naar zijn nieuwe thuis. Toen bleek weer hoe goed het systeem van ‘brengen’ werkt, Rex was totaal relaxt in de auto (terwijl het toch ruim anderhalf uur rijden was).

In Friesland aangekomen was de familie ook weer erg blij dat Rex er was. Leuk om een hondje te brengen dat zo met open armen wordt ontvangen. Rex moet nog wel even door met het roze halsbandje van Guppie, want zijn eigen halsbandje was nog teveel op de groei gekocht.

Formaliteiten, kopje thee, wijze raad…… en dan komt toch weer het moeilijke moment om de deur achter je dicht te trekken en het puppie aan zijn nieuwe familie over te laten….. slik.

Ik heb gelukkig wel goed nieuws over hem gekregen, na een toch wel moeilijke nacht gaat het nu prima met hem. Dat zijn goede berichten.

Dag lieve grote kleine mooie Rex, fijn leven gewenst!

CIMG0674

Wilma, Giel, Luul  & Nick met Rex. Nico was bij de koeien

Wilma, Giel, Luuk & Nick met Rex. Nico was bij de koeien

 

Dit bericht is geplaatst in puppy's. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Dag Rex!

  1. hannie zegt:

    wat moeilijk is dat loslaten he en wat is het dan fijn als je nog regelmatig hoort hoe het gaat het blijven toch een beetje je kindertjes :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>