Yinka

New Yinka off Sofie’s Pride
is op 1 november 2008 geboren in Akersloot, bij Piet en Lida Bood. Moeder is Miss Sophie off Sofie’s Pride en de vader Eliot van het Stokerybos.

Yinka is 23/12 bevallen van drie prachtige reuen. De vader is Alessandro von Ysven en de puppen worden uiteraard in de woonkamer grootgebracht.

Ik heb Yinka voor het eerst gezien toen ze 6 dagen was en mijn keus was gelijk gemaakt, ik wist meteen welke pup mijn Yinka was. Toen ze 8 weken oud was kwam ze bij mij wonen en we hebben het hier heerlijk, samen met Guppie, Dotje, Fluffy en de andere beestjes. Hieronder vind u in pdf-formaat meer informatie over Yinka.

Nog even een grappig weetje: de Sofie waar de kennel Off Sofie’s Pride naar genoemd is heb ik als puppy nog bij mij in de puppyklas gehad. Dat was dus in 1987! Zo lang ben ik al met heel veel plezier gediplomeerd instructeur.


Voor het inlezen van bestanden die zijn opgemaakt in Acrobat dient op uw PC tenminste Adobe Acrobat Reader te zijn geïnstalleerd. Mocht deze nog niet op uw PC zijn geinstalleerd klik dan hier.

stamboom Yinka

HD en ED-onderzoek Yinka

Raskeuring Karakter Yinka

Raskeuring Exterieur Yinka

 

 

 

Reacties zijn gesloten.